Na predaj svojpomocný byt v Komárne


Ponúkame na predaj 3 izbový svojpomocný byt v Komárne.

Byt o rozlohe 73 m2 sa nachádza v tehlovej bytovke v Komárne neďaleko obchodného domu Ister a pošty.

Dispozícia bytu : chodba, 3 väčšie izby (z obývacej izby sa vychádza na priestranný balkón), samostatná kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a toaleta.

K bytu patrí tiež vlastná murovaná garáž na prízemí bytovky, jedna väčšia a jedna menšia murovaná pivnica. K dispozícii je tiež veľká časť spoločnej pivnice.

Podlahu v izbách tvoria pôvodné drevené parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Okná v izbách a v kuchyni boli vymenené za plastové, dva radiátory boli tiež menené.

Možnosť úpravy bytu podľa požiadaviek nového majiteľa, možné spojenie izby s kuchyňou a vytvorenie tzv. "americkej kuchyne".

Čisté schodisko s novou maľovkou, bezproblémoví susedia.

Dobrá lokalita : blízko centra mesta, neďaleko lekárne, pošty, obchodov, lekárov, školy, škôlky aj detského ihriska. Dobrá dostupnosť na kúpalisko, do parku a k športovej hale.

Byt má nízke režijné náklady, kúrenie zabezpečuje nový plynový kotol značky viessmann.

Ak hľadáte svojpomocný byt s vlastnou garážou a množstvom úložných priestorov neváhajte nás kontaktovať na t. čísle: 0950 803 738

Cena: 105 000 €

Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.

- poskytujeme komplexný realitný servis,

- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,

- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,

- potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.


Komáromban önsegítő lakás eladó


Eladásra kínálunk egy 3 szobás önsegítő lakást Komáromban.

A 73 m2 alapterületű lakás egy komáromi tégla bérházban található az Ister áruház és a posta közelében.

A lakás elrendezése: előszoba, 3 nagyobb szoba (a nappali tágas erkélyre nyílik), külön konyha, fürdőszoba káddal és WC-vel.

A lakáshoz saját téglagarázs is tartozik a társasház földszintjén, egy nagyobb és egy kisebb tégla pince. A közös pince nagy része is van.

A szobákban eredeti parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat található. A szobákban és a konyhában nyílászárók műanyagra cserélve, két radiátor is cserélve.

A lakás új tulajdonos igényei szerint történő módosításának lehetősége, a szoba konyhával való összekapcsolása és az ún. "amerikai konyha".

Tiszta lépcsőház új festéssel, problémamentes szomszédok.

Jó elhelyezkedés: közel a belvároshoz, közel a gyógyszertár, posta, boltok, orvosok, iskola, óvoda és játszótér. Jó megközelíthetőség az uszodához, a parkhoz és a sportcsarnokhoz.

A lakás alacsony rezsiköltségű, fűtését új Viessmann gázkazán biztosítja.

Ha önellátó lakást keres saját garázzsal és rengeteg tárolóhellyel, keressen minket bizalommal a szám: 0950 803 738

Ár: 105 000 €

Az ár tartalmazza a jutalékot és az ingatlan eladásával vagy vételével kapcsolatos minden díjat. Az Ön által választott ingatlan vásárlásához biztosítjuk a finanszírozást, biztosítjuk a szükséges szerződéses dokumentációt (ügyvéd vagy közjegyző) és energetikai átírást. Megszabadítunk minden házimunka alól. Felelősséggel tartozunk a tulajdonosi jogok biztonságos és problémamentes átruházásáért.

- átfogó ingatlanszolgáltatást nyújtunk,

- az ingatlanokat jogi szempontból ellenőrizzük,

- építési engedélyek, építkezések legalizálása,

- az öröklési eljárás piaci árának megerősítése.


Typ ponuky Predaj
Druh 3-izbový byt
Lokalita Komárno
Cena 105 000 €
Aktualizované 9. februára 2024
Pridané pred viac ako mesiacom

Maklér Ing. Milan Štefanec
Tel: 0950 803 738
Email: milanstefanec@a-zreality.sk